Kiszállítás cégeknek

Csavar rendelés gyorsan, egyszerűen, hatékonyan? Igen! A Spiral Trade rengeteg csavartípust és azokhoz kapcsolódó terméket szállít rendelésre. Cégünk segít abban, hogy Önnek ne kelljen sorba állnia, és tanácstalanul álldogálnia a boltok polcai előtt. Sőt, a szállítás nehézségeit is elkerülheti, ha tőlünk rendel!

Csavar rendelés széles termékkínálattal

Termékpalettánk között biztosan megtalálja a keresett termékeket! A tőlünk rendelhető csavarok között vannak hatlap fejű, belső kulcsnyílású, D-fejű, lencsefejű, Reiser, metrikus, fából- illetve műanyagból készült csavarok. Természetesen a lista nem teljes, hiszen a megrendelő igényeihez mérten szerezzük be a kívánt termékeket! Bármilyen megrendelést teljesítünk, ezért ne habozzon felkeresni minket elérhetőségeinken!

Ajánlataink között szerepelnek továbbá különféle csavarok, anyacsavarok, alátétek, szegecsek, hegesztőcsavarok, dübelek, tiplik, menetes szárak, illetve más egyéb termékek.

Főbb termékeink:

Csavar

A csavar tulajdonképpen egy henger, amelyhez gyakran fej is párosul. Változatos alkatrész, számtalan szerelési problémára megoldást nyújt. A csavar segít abban, hogy egy-egy alkatrészt jóval kisebb erővel lehessen elmozdítani.

Anyacsavar

Az anyacsavar egy gépelem, amely a csavarral, az alátéttel, egyéb esetben csavarbiztosítással együtt alkotja a csavarkötést. Az anya furata azonos méretű csavarra illeszkedik, külső formája azért került így kialakításra, hogy megfelelő szerszámmal a meghúzáshoz elegendő nyomatékot lehessen kifejteni.

Menetes szár

A menetes szár többnyire egy henger alakú kötőelem, amely teljesen vagy csak részben menetes. Ez tulajdonképpen egy fej nélküli csavar, metrikus menetű, 1, 2 és 3 méteres szálakban kerül felhasználásra.

Tipli

A tipli egy olyan elem, amelyet a falba, betonba, fába, vagy egyéb más szilárd anyagba rögzítve, tökéletes rögzítést biztosít különböző csavaroknak és más kötőelemeknek.

Csavar rendelés? Hogyan?

A Spiral Trade megkönnyíti az Ön és munkatársai dolgát! A rendelés után rövid határidőn belül telephelyére szállítjuk a kiválasztott termékeket!

ikonon-honlapra-02-oszlopban-javitott

Ha csavarra van szüksége, válasszon minket! Tekintse meg termékeinket és hívjon minket még ma!